Имате нужда от свежо и зареждащо място, което да ви накара да се почувствате по нов начин? Заповядайте в ресторант Понте град Ловеч – мост към по-здравословна храна и по-добър живот.
Разположен до живописната река Осъм, само на сто метра от западната част на Покрит мост, ресторантът предлага българска, италианска и средиземноморска кухня.
Тук ще ви посрещне усмихнат и добре подготвен персонал, готов да откликне на всяко ваше желание и да задоволи почти всеки кулинарен каприз.
Интериорът на ресторант Понте град Ловеч съчетава уюта и удобството, което ни носи домашната атмосфера със стилистиката на изискан съвременен ресторант.
Заведението е ободудвано и с отопляема тераса, където през зимните месеци може да релаксирате с чаша вино и цигара.
Ресторант Понте може да бъде любимо място както за любителите на прясно приготвена риба и рибни специалитети, така и за почитателите на пицата, пастата и италианските десерти.
За динамичните и винаги заети хора, които въпреки натоварената работна седмица, държат на добрата храна, ресторант Понте предлага вкусно и здравословно обедно меню.
Намерете повод за нови емоции, нови запознанства и приятни събирания, независимо дали имате специален повод за това или просто искате да се почувствате различно.
Ресторант Понте е мястото, където всичко това може да се случи. Подарете си наслада за сетивата и спомени, които ще ви зареждат положително с дни напред. Заслужавате го!

Ресторант Понте се намира на площад Тодор Кирков в Ловеч. Телефон за резервации:  +359885601111 и на http://www.ponte.bg

Leave a comment